مدیر ستاد ساماندهی و سازماندهی موتورهای شارژی کیش، با اشاره به چالشهای موجود در حوزه ساماندهی موتورهای شارژی، تأکید کرد که این طرح تنها با جمعآوری موتورها قابل اجرا نیست و نیازمند کنترل دقیق ورود و تعریف شناسه برای آنهاست.
داریوش آهنچیان در مصاحبه با خبرنگاران، با بیان اینکه فرآیند ساماندهی از حدود هشت ماه پیش با تحقیقات میدانی آغاز شده، گفت: برای جلوگیری از ورود بیضابطه و قاچاق موتورها، شناسایی شرکتهای تأمینکننده و فروشنده بهصورت قانونی در دستور کار قرار گرفته است.
آهنچیان با اشاره به ورود طرح به شورای ترافیک در سال ۱۴۰۲ افزود: در ابتدا تصور بر این بود که ساماندهی تنها با جمعآوری موتورها امکانپذیر است، اما تجربه نشان داد که این روش نتیجهبخش نیست، چرا که موتورها پس از توقیف، از رده خارج نمیشدند و دوباره به سطح شهر بازمیگشتند.
داریوش آهنچیان از اجرای سیستم کد یکتای سهتا برای کنترل دقیق ورود، تولید و فروش موتورهای شارژی در جزیره کیش خبر داد و تأکید کرد که این اقدام موجب جلوگیری از ورود غیرقانونی و ساماندهی کامل این وسایل نقلیه خواهد شد.
وی با اشاره به افزایش بیرویه موتورهای شارژی در کیش گفت: برای کنترل این وضعیت، سیستم پلاکگذاری سفید (شخصی)، آبی (خدماتی) و قرمز (گردشگری) راهاندازی شده تا موتورها براساس نوع فعالیتشان تفکیک شوند و ایستگاههای اجاره تحت نظارت دقیق قرار گیرند.
داریوش آهنچیان از راهاندازی سامانه هوشمند برای کنترل اجاره موتورهای شارژی در جزیره کیش خبر داد. این سامانه، ضمن تأیید هویت متقاضیان از طریق کد ملی، محدوده تردد وسایل نقلیه را با استفاده از GPS کنترل خواهد کرد.
مشخصات مقاله
تاریخ انتشار
1403/09/26
دسته بندی
حمل و نقل
نویسنده
مرکز اطلاعرسانی
مقالات اخیر
مقررات جدید برای موتورهای برقی
مشاهده مقاله
نقش فناوری در مدیریت حملونقل شهری
مشاهده مقاله
ساماندهی حملونقل عمومی
مشاهده مقاله