این سامانه با هدف بهبود وضعیت حملونقل وسایل نقلیه برقی در جزیره کیش و افزایش ایمنی، کاهش تخلفات و ساماندهی ایستگاههای اجارهای ایجاد شده است. تمامی کاربران موظفاند در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران و مقررات تعیینشده در این سامانه فعالیت نمایند.
تمامی موتورهای برقی موظف به ثبت و دریافت پلاک مشخص هستند. سه دستهبندی پلاکها شامل:
سامانه کیش 141 از فناوریهای نوین برای تحلیل دادهها و نظارت بر تردد وسایل نقلیه برقی استفاده میکند. این امر موجب کاهش تصادفات و افزایش نظم و امنیت شهری میشود.
کاربران متعهد میشوند که اطلاعات صحیح وسایل نقلیه خود را ارائه داده و از هرگونه تخلف خودداری نمایند. در صورت مشاهده تخلفات، سامانه کیش 141 حق دارد اقدامات قانونی لازم را انجام دهد.
در آینده، این سامانه علاوه بر ساماندهی موتورهای برقی، مدیریت حملونقل تاکسیها، سهچرخهها و وانتها را نیز در دستور کار دارد تا کیش به الگویی هوشمند و پایدار در حملونقل شهری تبدیل شود.
شرکت مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات کاوین پیشرو شریف سامانه عضو پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یک شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات در سال 1390 به ثبت رسید. از همان بدو تاسیس، این شرکت کلیه امور اجرایی آموزشی دورههای حرفهای فناوری اطلاعات را در دانشگاه صنعتی شریف برعهده گرفت. هسته اولیه شرکت در سال 1381 در پژوهشکده فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شریف با هدف فعالیتهای تحقیقاتی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات شکل گرفت. کاوین با بهرهگیری از آخرین دستاوردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت اطلاعات، با استفاده از کارشناسان مجرب، سعی در ارائه خدمات به سازمانها و شرکتها در داخل و خارج از کشور دارد.
شرکت کاوین پیشرو شریف در سال 1390 با هدف ارائه خدمات نرمافزاری و آموزشی به اشخاص حقیقی و حقوقی تاسیس و به ارائه خدمات مختلف از جمله خدمات ارزش افزوده تلفن همراه، تولید محتوای الکترونیکی، ارائه خدمات و پروژههای نرمافزاری، ارائه خدمات ارتباطی مرکز تماس و مشاوره پیشرو بوده است. هسته اولیه این شرکت در دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف شکل گرفت. از جمله خدمات این شرکت عبارتند از:
شرکت کاوین، که در جریان دانشی اصیل ملی و برخواسته از توان علمی و فنی فناوران و دانشمندان این مرز و بوم در بطن دانشگاه صنعتی شریف متولد شده است، همواره بر آن بوده تا در مسیر تحقق اهداف ذیل به رسالت ملی خود عمل کند:
سامانه 110 ریاست جمهوری
شرکت تیپاکس
پشتیبانی سامانه تلفنی 1630
بنیاد علوی
همراه اول
کمیته امداد امام خمینی (ره)
آنی رو
ازکی وام
دیوار
دیجی پی
گلدیران
اسنپ ساپلای
1- پروژه راه اندازی و مشاوره سامانه های نرم افزاری و خدمات ارتباط با مشتریان به شرکتهای مختلف
2- پروژه ارائه مشاوره نرم افزاری و آموزشی حوزه ارتباط با مشتریان
3- مجری برگزاری دوره های آموزشی مختلف
4- کارگزار برگزاری دوره های آموزشی دانشگاه صنعتی شریف
5- کارگزار مرکز تماس کمیته امداد امام خمینی (ره)
6- کارگزار مرکز تماس بنیاد علوی
7- راهاندازی سامانه مدیریت حملونقل
8- کارگزار آموزش سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح (ساتا)
9- پروژه نگهداری و توسعه بومیسازی مخازن نرمافزارهای آزاد/متنباز
10- پروژه تأسیس بنیاد نرمافزارهای آزاد/متنباز ایران
11- پروژه خدمات محتوایی و باشگاه هواداری سازمان صداوسیما (امور نمایشی سیما)
12- پروژه راهاندازی بستر آموزش الکترونیکی ودانس
13- ارائه خدمات ارزش افزوده (همراه اول)
14- ارائه خدمات ارزش افزوده (ایرانسل)
15- ارائه خدمات ارتباط با مشتریان محصولات دیجیتال از طریق بستر چارخونه ایرانسل
16- مشارکت در توسعه و راهاندازی سامانه نوار
17- راهاندازی سامانه آموزشهای تخصصی و الکترونیکی دانشگاه صنعتی شریف